Over ons

Security Flexpartners is het beveiligingsbedrijf van de toekomst

Security Flexpartners is een bedrijf gericht op het aanbieden van de meest flexibele inzetbare beveiliging in Nederland. Van korte- tot lange termijnopdrachten, vaste opdrachtgevers en ad-hoc invulling.

Met ervaren beveiligingsmedewerkers zorgen wij ervoor dat iedere klus professioneel wordt uitgevoerd. Zo kunt u rustig ademhalen terwijl ons beveiligingsteam voor een veilige, open en warme sfeer zorgt. Van winkelketens tot zorginstellen, wij hanteren een strikt en op maat gemaakt beleid voor iedere werkomgeving om te allen tijde zo adequaat mogelijk te kunnen handelen.

Onze service is gericht op kwaliteit

Het is voor ons van belang dat onze dienstverlening zo strak mogelijk verloopt. Daarom heeft het onze voorkeur om de betreffende locatie(s) vooraf te schouwen, zodat een op maat gemaakt beveiligingsplan opgesteld kan worden en wij u actief kunnen adviseren over de te nemen beveiligingsmaatregelen. Wij zorgen er tevens voor dat onze beveiligers vooraf uitvoerig zijn geïnstrueerd op basis van dit plan.

Dankzij deze werkwijze hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Wij denken mee met onze werknemers

Onze werknemers zijn de kern van de organisatie. Bij ons staan de werknemers er niet alleen voor. Samen kijken we naar leermomenten en persoonlijke ontwikkeling, waarbij de talenten van onze medewerkers centraal staan!

Werken bij Security Flexpartners? Neem direct contact met ons op.

Ons team

Johan Bosman

directeur

Bouwinus Sikkes

Businessmanager

Susan Pera

Recruiter &

Personeelszaken

Bart Hoekstra

Planner

Wij werken in heel Nederland!

E-mail

info@security-flexpartners.nl

Ons hoofdkantoor

Uterwei 3, 9284 XL Augustinusga

Bel ons

085 060 4668

Volg ons