Onze diensten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Sommige branches vereisen een specifieke expertise als het aankomt op beveiliging. Zo is de beveiliging van een winkel heel wat anders dan beveiliging in een zorginstelling. Het is daarom van belang om altijd een flexibel team te hebben met beveiligers die de specifieke ervaring hebben van de desbetreffende branche om iedere situatie tot een goed eind te brengen.

Security Flexpartners voldoet aan de wensen van haar opdrachtgevers. Wij staan altijd open om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wij garanderen op al onze opdrachten 100% inzet en de juiste begeleiding.

Receptiebeveiliging

De receptie is het hart van ieder bedrijf. Recepties moeten een warm en open gevoel uitstralen. Tegelijkertijd is dit de plek waar grotendeels proactief wordt gehandeld door onze beveiligers. Onze receptionisten/beveiligers brengen een open en behulpzame sfeer met zich mee.

Vaak is het al duidelijk bij binnenkomst wat men hun intentie is en of er een potentiële dreigende situatie plaats gaat vinden. Ze grijpen alleen in als zij dit nodig achten en handelen iedere situatie op een adequate manier af. Met de juiste persoon achter de receptie zullen uw werknemers met een veilig gevoel hun werkzaamheden uit kunnen voeren en de bezoekers zullen zich ook een stuk veiliger voelen.

Objectbeveiliging

Objecten (of uw goederen/archieven) kunnen van hoge waarde zijn. Het is van belang om 24/7 een duidelijk beeld te hebben en op een adequate manier beveiliging in te zetten. Objectbeveiliging betekent meer dan alleen het beveiligen van goederen/archieven of bijzondere objecten. Deze dienst is uitermate geschikt voor bedrijven of organisaties van alle groottes. Van culturele musea tot aan luxe sieradenwinkels of kantoorpanden,
Security Flexpartners biedt altijd een passende oplossing.

Mobiele surveillance

Vandaag de dag is het mogelijk om 24/7 beveiliging te bieden in de vorm van mobiele surveillance. Wij houden uw pand tijdens de periodes waarin er niemand aanwezig is. Onze medewerkers zijn altijd alert en zijn getraind om met iedere situatie om te kunnen gaan. Mobiele surveillance is een proactief middel om diefstal of vandalisme te voorkomen. Als men weet dat er gesurveilleerd wordt, laten ze laat men het vaak uit hun hoofd om iets te proberen.

Zorgbeveiliging

De zorg is een van de meest complexe branches om beveiliging in te zetten. Er is vaak veel dure apparatuur, bergen medicatie en talloze bezoekers die continu in en uit lopen. Vandalisme, diefstal en incidenten die uitlopen in agressie komen steeds vaker voor. Een zorgaanbieder/zorginstelling is een plek zijn die vriendelijkheid, openheid en een warm gevoel moet uitstralen. Security Flexpartners biedt de ideale combinatie in de zorg, met vriendelijke, behulpzame en ervaren beveiligers die proactief optreden wanneer een situatie dreigt te escaleren. Door Security Flexpartners in te zetten, geeft u zorgverleners, bezoekers en cliënten een veilig gevoel en prettige werkomgeving.

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is een van de meest voorkomende types diefstal in Nederland. Diefstal kan voor veel stress en een verlies op de eindbalans zorgen. Bij winkeldiefstal kan er ook agressie bij komen kijken. Preventieve maatregelen hanteren is een vereiste om diefstal te voorkomen.

Security Flexpartners zorgt ter plaatse voor passende beveiliging in de vorm van winkelsurveillance. Onze medewerkers zijn specifiek getraind om iedere situatie te de-escaleren. Met een vriendelijke maar toch strikte houding zorgen zij ervoor dat uw werknemers en klanten altijd met een veilig gevoel kunnen winkelen en werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

E-mail

info@security-flexpartners.nl

Ons hoofdkantoor

Uterwei 3, 9284 XL Augustinusga

Bel ons

085 060 4668